KONFERENCE O VYTÁPĚNÍ A OHŘEVU VODY 4. - 5. DUBNA 2019

KONFERENCE O VYTÁPĚNÍ A OHŘEVU VODY 4. - 5. DUBNA 2019

Ke stažení

Asociace odborných velkoobchodů a výrobců TZB pořádá konferenci o vytápění a ohřevu vody. Konference je určena pro majitele, manažery a pracovníky velkoobchodů, výrobců, prodejních řetězců, internetových obchodů, velkých montážních firem a také pro projektanty s komoditami voda – topení. Stmelujeme tak všechny pilíře obchodu, od výroby až ke konečnému zákazníkovi. Odborné přednášky budou doplňovat i prezentační stánky firem. Technická řešení v oboru vytápění a ohřevu vody se v posledních letech zcela změnila. Forma distribuce zboží, technická úroveň výrobků a evoluce informačních technologií zvyšují vzdělanost a nároky zákazníka. Tím se změnily i požadavky na výrobce, prodejce, projektanty a montážní firmy. Rychle se rozvíjející internetové obchody se zabývají nejen prodejem výrobků, ale i řešením celých zakázek. Někteří výrobci mění strategii a budují sítě svých vyškolených montážních firem a distributorů, aby zajistili prodej hotových řešení a nebyli odděleni od potřeb zákazníka. Řada velkoobchodů se kromě prodeje zboží zaměřila i na výrobu a kompletování výrobků, aby si zajistila celé zakázky a jedinečnost na trhu. Konference reaguje na změny na trhu, na vývoj technické úrovně výrobků a struktury obchodu v oboru voda – topení. Klade si za cíl ukázat současný stav a vývoj trendů s výhledem do budoucna. Získané informace z oboru a sdílené zkušenosti budou zcela jistě přínosem pro Vás osobně i pro další rozvoj Vaší firmy.

Témata konference (cca 30 přednášek)

1.Zdroje teplaplynové kotle, kotle na pevná paliva, kogenerace, kamna, tepelná čerpadla, elektro kotle a vytápění elektřinou, řazení zdrojů, monitoring kotelen, dotace.

2.Akumulace energiívodní akumulace tlaková a beztlaká, elektrické baterie – uložiště, kombinace akumulace s kotli na pevná paliva, solární systémy, tepelná čerpadla.

3.Přenos teplaradiátory, podlahové vytápění, sálání, rekuperace, rozvody tepla, hydraulické vyvažování.

4.Ohřev vodyLegislativa, trend současný a budoucnost, legionella, jednotlivé zdroje a aplikace, solární systém fotovoltaika vs. termika, srovnání jednotlivých způsobů ohřevu dle investic a provozních nákladů.

5.SMART technologiečerpací technika, čerpadla, měření tepla a chladu, regulátory, monitoring zdrojů, inteligentní dům.

6.Filozofie vytápění filozofie vytápění, řazení zdrojů, zajímavé projekty a realizace, zajímavá řešení a trendy, informace o prodeji topenářské techniky v ČR, legislativní novinky oboru.

Partneři

Rychlý kontakt
Asociace obchodu voda - topení z.s.
Durďákova 5, Brno 613 00
 
IČO: 60433795
DIČ: CZ60433795
V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou L 5449, Městský soud v Praze.
Kontaktní kancelář:
Popůvky 404, Troubsko 664 41
GPS: 49.1806250N, 16.4893833E

E-mail: info@aovt.cz
frame-scrollup