Dakon - ukončení výroby kotlů na tuhá paliva

Dakon - ukončení výroby kotlů na tuhá paliva

 

Značka Dakon, jejíž historie se začala psát v roce 1949, je od roku 2003 nedílnou součástí společnosti Bosch. Jako tradiční výrobce komponentů pro automobilový průmysl, ručního nářadí, domácích spotřebičů i tepelné techniky s více jak 130 letou historií si vždy zakládáme na spolehlivosti a odpovědnosti k obchodním partnerům i ke konečným uživatelům našich výrobků.

Toto v plném rozsahu platí i pro koncernovou značku Dakon. V letošním roce bylo přijato rozhodnutí o ukončení výroby kotlů na tuhá paliva této značky. V žádném případě to však neznamená konec podpory stávajícím výrobkům. Naše kotle jsou stále k dispozici u našich prodejních partnerů a to až do vyprodání všech zásob. Plně zabezpečíme dodávky náhradních dílů pro veškeré kotle a to nejméně na dalších 10 let po ukončení jejich výroby. Poskytneme školení servisním a montážním firmám, které budou mít zájem servisovat naše výrobky na českém trhu. Budeme nadále poskytovat technické poradenství, řešit garanční případy i zasahovat přímo na místě instalací našich kotlů.

Pracovníci společnosti Bosch Termotechnika s.r.o.  poradí všem zájemcům s instalací, opravou či výměnou kotlů Dakon. Naše současná nabídka výrobků značek Bosch, Buderus a Junkers je plnohodnotnou náhradou kotlů Dakon. Široké spektrum výrobků od plynových a olejových kotlů přes elektrické kotle, solární systémy a tepelná čerpadla až po zařízení pro přípravu teplé vody tak plně pokrývá potřeby českého trhu.

Partneři

Rychlý kontakt
Asociace obchodu voda - topení z.s.
Durďákova 5, Brno 613 00
 
IČO: 60433795
DIČ: CZ60433795
V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou L 5449, Městský soud v Praze.
Kontaktní kancelář:
Popůvky 404, Troubsko 664 41
GPS: 49.1806250N, 16.4893833E

E-mail: info@aovt.cz
frame-scrollup